Bli kunde  |  Glemt brukernavn / passord
Produktkatalogen
Done
Min profil
Done
Kundeservice

Vi er svært opptatt av at våre kunder skal få rask hjelp ved behov, og har de senere årene styrket vår bemanning på aktiv kundeservice. I tillegg legger vi mye jobb i å utarbeide brukerveiledninger for Ambita Infoland.

Om vår kundeservice

Kundeservice

Vår kundeservicetjeneste er bemannet med personlig telefonsupport mandag – fredag kl. 08:00 – 16:00. Forøvrig henvises til brukerveiledning produktsøk, som finnes under denne seksjonen som nedlastbar PDF fil.

 

Kundeavtale og prisliste EDR-Direkte

Oppslagstjenesten EDR-Direkte er tilgjengelig for våre avtalekunder. Du kan tegne en avtale med oss ved å trykke på linken “Bli kunde på Ambita Infoland. Komplett prisliste for enkeltprodukter finner du under relatert informasjon til høyre på denne siden.

Hjelpefunksjon Ambita Infoland

  • Spørsmål og svar tjeneste HER.
  • ? inne i handelsløsningen gir små tips og triks for brukere.

Håndbok i Tinglysing

Under relatert informasjon til høyre kan du laste ned en ajourført (pr. 01.08.2010) elektronisk utgave av håndboken “Tinglysing” som ble utgitt av Norsk Eiendomsinformasjon as i 1995.

Intensjonene er at “Tinglysing” skal være et hjelpemiddel for brukere som i sin arbeidssituasjon jobber med tinglysing og eiendomsinformasjon. Innholdet er ajourført i samsvar med de lov- og forskriftsendringer som er gjort i denne perioden, og søke og presentasjonshenvisningene er gitt i forhold til Norsk Eiendomsinformasjons avgivelsessystem “EDR Direkte” slik det blir presentert for kunder i Ambita Infoland.

 

Øye og tastatur

Vår kundeservicetjeneste er bemannet med personlig telefonsupport mandag - fredag kl. 08:00 - 16:00.


Ambita AS – Henrik Ibsensgate 100, Postboks 2923 Solli Oslo. Kontakt: 24 13 35 00 / info@ambita.com